Ga naar hoofdinhoud
✓ 40 jaar ervaring ✓ 24 maanden garantie ✓ Geen transportkosten ✓ GRATIS advies

Aan de slag met analytische balans weegschalen

Bij analytische balans weegschalen komt het er, meer nog dan bij andere soorten weegschalen, op aan dat er geheel nauwkeurig wordt gewogen. Dit is van belang, aangezien analytische balansen worden gebruikt in laboratoria, waar de kleinste afwijking al voor verkeerde onderzoeksresultaten kan zorgen. Bij Bos Weegschalen leveren we analytische balansen die u de nauwkeurigheid geven die u nodig heeft. Elk van onze balansen is geheel afgesteld om ervoor te zorgen dat u op tot wel 0,01 mg nauwkeurig kunt meten. Op onze website vindt u een duidelijk overzicht van de balansen die we op dit gebied verkopen. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft over een bepaalde balans.

Analytische-blans-weegschaal

Wat is een analytische balans?

Analytische balansen zijn echte precisie instrumenten. Het is een weeginstrument dat voornamelijk wordt gebruikt in analytisch-chemische laboratoria. Het is het ideale instrument om zo nauwkeurig mogelijk stoffen af te wegen. Wij verkopen hoogwaardige single cell systemen die voorzien zijn van doseerhulp. Dit verkopen we uiteraard tegen een scherpe prijs. Het is met deze laboratorium balansen ook mogelijk om snel te documenteren welke gegevens er allemaal naar voren komen. We verkopen bijvoorbeeld ook analytische balansen met printfunctie, zodat deze gegevens direct kunnen worden vastgelegd. U kunt hier bijvoorbeeld ook een identificatienummer aan toevoegen, zodat u er geen zorgen om hoeft te hebben of de juiste gegevens wel bij de juiste stof terechtkomen.

Bekijk ons assortiment analytische balansen.

Een analytische balans kopen bij Bos Weegschalen

Bij Bos Weegschalen hebben we veel ervaring met weegschalen en precisie wegen. We zijn al ruim 40 jaar actief op dit gebied en hebben door de jaren heen een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Bent u op zoek naar een analytische balans waar u nauwkeurig mee kunt wegen tot 0,01 mg? Neem dan contact op met Bos Weegschalen. We helpen u graag aan de weegschaal die het beste op uw wensen aansluit.

Bekijk ons assortiment analytische balansen.

We helpen u graag aan de weegschaal die het beste op uw wensen aansluit

Back To Top