Ga naar hoofdinhoud
✓ 40 jaar ervaring ✓ 24 maanden garantie ✓ Geen transportkosten ✓ GRATIS advies
Contact | 085 - 104 7209 Mijn Account

Geijkte weegschaal van Bos Weegschalen

Geijkte weegschalen voor industrieel of medisch gebruik voldoen aan de Europese ijkwet en is juridisch gewaarborgd met de nodige gegevens op het typeplaatje een document en verzegeling. Wanneer een weegschaal gebruikt wordt voor interne controle hoeft die niet geijkt te zijn, maar wordt dan gekalibreerd. Geijkte weegschalen worden vereist als op basis van een weging een prijs wordt vastgesteld (gebruik voor handelsdoeleinden) en daarnaast ook in de medische sector. Voor deze situaties is ijking vereist en vastgelegd in de wet, een juridisch aspect dus. Een geijkte én gekalibreerde weegschaal zijn beiden nauwkeurig en worden afgesteld en gecontroleerd door gecertificeerde technici met gecertificeerde gewichten. Voor geijkte weegschalen kunt u terecht bij Bos Weegschalen.

Bekijk onze geijkte weegschalen

Geijkte weegschalen volgens Europese norm

Wij leveren CE geijkte weegschalen in de klassen I, II en III volgens Europese normering. Zodat u precies die weegschaal kunt kiezen die helemaal op uw wensen aansluit. Ons assortiment weegschalen is samengesteld uit weegschalen die toegepast worden in de sectoren: industrielogistieklaboratoriumretail en medische dienstverlening. Wilt u hier meer over weten kijk dan op onze website, of neem vrijblijvend contact op met onze professionele klantenservice.

Bekijk onze geijkte weegschalen

Kwaliteitsweegschalen bij Bos Weegschalen

Voor een echte industriele kwaliteits weegschaal moet u bij Bos Weegschalen zijn. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring met de verkoop van weegschalen en weten dan ook als geen ander welke functies u nodig heeft voor uw toepassing. We willen ervoor zorgen dat u de geijkte weegschaal krijgt die voor uw situatie en toepassing de juiste is. Voor geijkte industriele of medische weegschalen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw geijkte weegschaal volgens de Europese richtlijnen geijkt is. Zodat dat u geen problemen krijgt bij een controle door het Nederlands Meetinstituut (NMi).

Bekijk ons assortiment

De beste geijkte weegschalen

Als u meer wilt weten over de weegschalen in ons assortiment, neem dan gewoon even een kijkje op onze website. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om de juiste keuze te maken. U zult hier ook zien dat elke geijkte weegschaal in ons assortiment scherp is geprijsd en dat u hier twee jaar garantie op krijgt. Bij elke aankoop bent u verzekerd van ondersteuning van onze gratis klantenservice, en zorgen er voor dat eventuele storingen worden opgelost.

Een greep uit ons assortiment

We helpen u graag aan de weegschaal die het beste op uw wensen aansluit.

Back To Top