Ga naar hoofdinhoud
✓ 40 jaar ervaring ✓ 24 maanden garantie ✓ Geen transportkosten ✓ GRATIS advies

Zoekt u een kraanunster weegschaal? Van industriële kwaliteit?

Een kraanunster voor elke situatie in zware uitvoering voor industrieel gebruik. Bos Weegschalen levert een uitgebreid assortiment, kraan unsters van 100kg weegvermogen tot een kraan weegschaal met weegvermogens van 50 ton en met uiteenlopende eigenschappen. In geijkte en ongeijkte uitvoeringen. Bekijk op deze pagina ons assortiment! Wij adviseren u graag deskundig over de weegschaal die past bij uw wensen.

Bekijk ons assortiment Kraanunsters
Kraanunster-kwh
kraanweegschaal-kern-hts

Keurmerk

Met het keurmerk TUV / GS voldoet bijv. het kraanunster Kern HFM aan de vereisten van de Duitse wetgeving voor apparaat- en productveiligheid en is de getest volgens EN 13155 voor afneembare hijsgereedschappen.

Weerbestendig

Bos Weegschalen levert kraanweegschalen voor gebruik binnen alsook voor buiten (regenbestendig, IP-67), standalone of in een draadloos netwerk met meerdere kraanunsters voor voor grote objecten als een boot of lange buizen.

Explosieveilig

Daarnaast is er een serie leverbaar als Atex kraanunster voor omgevingen waar explosiegevaar bestaat, deze modellen worden geleverd inclusief ATEX certificaat.

Bekijk ons assortiment Kraanunsters

Standaard of opties

Wilt u met uw kraanunster meer dan alleen wegen, dan kunt u kiezen uit diverse accessoires en opties om het door u gekozen kraanunster nog completer te maken, zoals software of een draadloze verbinding met een printer, etc.

Bekijk ons assortiment Kraanunsters
Back To Top