skip to Main Content
✓ 40 jaar ervaring ✓ 24 maanden garantie ✓ Geen transportkosten ✓ GRATIS advies
Contact | Advies nodig? 085 - 104 7209 Mijn Account

Kraanweegschalen in verschillende uitvoeringen

Een kraanweegschaal, ook wel een kraanunster genoemd, wordt gebruikt om hangende goederen te wegen. Het zijn weegschalen die vaak zeer zware producten kunnen wegen. Bij Bos Weegschalen verkopen we kraanweegschalen die tot wel 55.000 kilo kunnen wegen. Het voordeel van een dergelijke weegschaal is het feit dat ze erg sterk zijn en zodoende niet snel kapot zullen gaan. Bij ons vindt u kraanunsters tegen zeer scherpe prijzen, net als alle producten die u bij Bos Weegschalen aan kunt schaffen. Dit zijn weegschalen die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden, aangezien we meerdere modellen verkopen die geheel waterdicht zijn. U kunt deze weegschalen dan ook inzetten bij elke mogelijke situatie.

Bekijk ons assortiment kraanweegschalen
Kraanweegschal
kraanweegschaal

Kraanweegschalen voor industrieel gebruik

Als u een kraanweegschaal gebruikt, dan wilt u dat u een weegschaal krijgt die stevig is en gebruiksvriendelijk, maar vooral ook een weegschaal die ondanks het hoge gewicht dat er aan hangt nauwkeurig blijft. Onze kraanunsters worden gemaakt van alleen maar de sterkst mogelijke materialen. Dat moet ook wel, want bij dit soort weegschalen komt het er toch voornamelijk op aan dat er grote hoeveelheden zware producten gewogen moeten worden. Bij Bos Weegschalen weten we alles van kraan weegschalen, maar ook van andere soorten weegschalen. We zijn dan ook al ruim 40 jaar gespecialiseerd op dit gebied en hebben door de jaren heen zeer veel kennis weten te vergaren.

Bekijk ons assortiment kraanweegschalen

Een kraanweegschaal van Bos Weegschalen

Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft over onze weegschalen. Bij elke weegschaal vindt u uitgebreide informatie, aan de hand waarvan u kunt bekijken of een bepaald weeginstrument helemaal op uw wensen aansluit. U kunt uiteraard ook altijd contact met ons opnemen als u verdere vragen heeft, of als u op zoek bent naar advies over welke weegschaal het beste bij u past. Bij Bos Weegschalen bent u voor elk soort weegschaal aan het juiste adres.

Bekijk ons assortiment kraanweegschalen

Een greep uit ons assortiment

We helpen u graag aan de weegschaal die het beste op uw wensen aansluit.

Back To Top