Ga naar hoofdinhoud
✓ 40 jaar ervaring ✓ 24 maanden garantie ✓ Geen transportkosten ✓ GRATIS advies

Een kraanweegschaal in verschillende uitvoeringen

Een kraanweegschaal, ook wel een kraanunster genoemd, wordt gebruikt om hangende goederen te wegen. Het zijn weegschalen die vaak zeer zware producten kunnen wegen. Bij Bos Weegschalen verkopen we 13 verschillende modellen kraanweegschalen die tot wel 50.000 kilo kunnen wegen. Model KWX is uitgevoerd in roestvrijstaal en zijn beschermd tegen vocht zodat ze ook buiten gebruikt kunnen worden. Het model KSK is leverbaar met een radio-module voor koppeling met meerdere unsters, bijvoorbeeld voor het wegen van lange voorwerpen. Diverse modellen zijn geschikt voor handelsdoeleinden (geijkt).

Bekijk ons assortiment kraanweegschalen
Kraanweegschal
kraanweegschaal

Kraanweegschalen voor industrieel gebruik

Als u een kraanweegschaal gebruikt, dan wilt u dat u een weegschaal krijgt die veilig is en gebruiksvriendelijk, maar vooral ook een weegschaal die ondanks het hoge gewicht dat er aan hangt nauwkeurig is. De zwaardere modellen van Kern zijn bovendien voor zien van het Duitse keurmerk TÜV en zijn gecertificeerd volgens EN 13155 en EN 61010-1. Bij Bos Weegschalen weten we alles van kraan weegschalen, maar ook van andere soorten weegschalen. We zijn dan ook al ruim 40 jaar gespecialiseerd op dit gebied en hebben door de jaren heen zeer veel kennis weten te vergaren.

Bekijk ons assortiment kraanweegschalen

Een kraanweegschaal van Bos Weegschalen

Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft over onze weegschalen. Bij elke weegschaal vindt u uitgebreide informatie, aan de hand waarvan u kunt bekijken of een bepaald weeginstrument helemaal op uw wensen aansluit. U kunt uiteraard ook altijd contact met ons opnemen als u verdere vragen heeft, of als u op zoek bent naar advies over welke weegschaal het beste bij u past. Bij Bos Weegschalen bent u voor elk soort weegschaal aan het juiste adres.

Bekijk ons assortiment kraanweegschalen
Back To Top