Ga naar hoofdinhoud
✓ 40 jaar ervaring ✓ 24 maanden garantie ✓ Geen transportkosten ✓ GRATIS advies
Contact | 085 - 104 7209 Mijn Account

Muntentelweegschaal huren?

Muntentelweegschaal huren is het beste middel om snel en nauwkeurig grote hoeveelheden consumptiemunten of breekmunten te tellen. Een weegschaal voor munten die zeer snel het exacte aantal duidelijk via het LCD display weergeeft. En u kunt bovendien meerdere wegingen op tellen. Zie ook onze munttelmachines voor Euromunten.

Kenmerken

 • Snel grote hoeveelheden plastic munten tellen
 • Super nauwkeurig 0,1 g
 • Weegvermogen 15 kg
 • Erg gemakkelijk te gebruiken
 • Oplaadbare accu voor snoerloos mobiel gebruik
 • Bedrijfszekere telweegschaal
 • Gratis Helpdesk, ook buiten kantooruren!
 • Huren zonder dat u borg hoeft te betalen

Offerte wordt samengesteld op basis van aantal en huurperiode.

Ontdek de voordelen van huren bij Bos.
Vraag online uw offerte aan

Uitvoering

De munten weegschaal is van slagvast ABS kunststof en het weegplateau (afm. 300 x 225 mm) van roestvrijstaal. De weeggegevens kunt u duidelijk aflezen in drie verlichte LCD-displays. Het linkse display toont het gewicht, het middelste het gemiddelde minimum stuksgewicht en het rechtse is het belangrijkste, die geeft het aantal getelde producten aan. En de weegschaal beschikt bovendien ook nog vier in hoogte verstelbare rubberen antislip voeten en een waterpas voor correcte opstelling.

Accu

De munten telweegschaal beschikt over een ingebouwde oplaadbare accu en is daarom op elke plaats snoerloos te gebruikt zonder de beperkende noodzaak van een stopcontact? De accu heeft een capaciteit voor 40 actieve uren. Een adapter wordt meegeleverd voor het opladen van de accu als dat nodig is, via de display is de status van de accu zichtbaar.

Ontdek de voordelen van huren bij Bos Weegschalen

Huur uw munten telweegschaal bij Bos Weegschalen en profiteer van de vele voordelen.

✓ Eenvoudige bediening.

Bij ons kunt u een muntentelweegschaal huren om snel grote hoeveelheden (consumptie) munten te tellen. Het exacte aantal munten wordt duidelijk via het LCD display weergegeven.

✓ Gratis (telefonisch) support

Een munten weegschaal huren bij Bos Weegschalen betekent ook dat u gratis gebruik kunt maken van onze telefonische support. Inclusief een speciaal service nummer voor support buiten kantooruren.

✓ U betaalt geen waarborg

Verder doen wij doen niet moeilijk want u hoeft bij ons geen borg te betalen! Hierdoor kunnen wij snel leveren omdat wij niet hoeven te wachten tot de borgsom op onze bankrekening is bijgeschreven.

✓ Keurig op tijd geleverd en weer opgehaald

Een munten telweegschaal huren bij Bos Weegschalen betekend ook dat die ruimschoots van te voren word geleverd. En bovendien automatisch op de door u aangegeven dag en adres wordt afgehaald.

✓ Al meer dan 40 jaar ervaring

Wij zijn inmiddels 40 jaar getraind in telefonische service en support en daardoor zijn wij zeer goed in staat om u te helpen als er een probleem mocht ontstaan. Dit kan tijdens kantoortijden op ons vaste telefoonnummer en daarbuiten op een speciaal servicenummer dat u van ons krijgt.

Als een probleem (door een defect) telefonisch niet kan worden opgelost, dan verzenden wij direct een vervangende munten telweegschaal.

Offerte aanvragen?

Laat hier uw gegevens achter en we maken voor u een offerte op maat.

  Uw gegevens

  Uw naam *

  E-mailadres *

  Adres

  Postcode

  Plaats

  Telefoon *

  Huurperiode

  Startdatum (datum waarop uw evenement start)*

  Einddatum (datum waarop uw evenement eindigt)*

  Aanvullende informatie

  Back To Top