Skip to content
✓ 40 jaar ervaring ✓ 24 maanden garantie ✓ Geen transportkosten ✓ GRATIS advies

Aan de slag met een analytische weegschaal

Bij een analytische weegschaal is, meer nog dan bij andere soorten weegapparatuur, nauwkeurigheid heel belangrijk. Dit is van belang, aangezien analytische weegschaal worden gebruikt in laboratoria, waar de kleinste afwijking al voor verkeerde onderzoeksresultaten kan zorgen. Wij leveren weegapparatuur met de nauwkeurigheid die u nodig heeft. Elk van onze balansen is zeer precies afgesteld, om ervoor te zorgen dat u op tot wel 0,01 mg nauwkeurig kunt meten. Op onze website vindt u een duidelijk overzicht van de apparatuur die we op dit gebied verkopen. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over een bepaalde uitvoering.

Analytische-blans-weegschaal

Wat is een analytische balans?

Een analytische balans is een echt precisie instrument. Het is een weeginstrument voornamelijk voor analytisch-chemische laboratoria. Het is het ideale instrument om zo nauwkeurig mogelijk stoffen af te wegen. Wij verkopen hoogwaardige single cell systemen die voorzien zijn van onder andere de functie doseerhulp. Dit verkopen we uiteraard tegen een scherpe prijs. Het is met deze analytische balansen ook mogelijk om snel te documenteren welke gegevens er allemaal naar voren komen. We verkopen bijvoorbeeld ook analytische balansen met printfunctie, zodat deze gegevens direct kunnen worden vastgelegd. U kunt hier bijvoorbeeld ook een identificatienummer aan toevoegen, zodat u er geen zorgen om hoeft te hebben of de juiste gegevens wel bij de juiste stof terechtkomen. Daarnaast kunt u er een kalibratie certificaat bijnemen voor extra zekerheid naar instanties of relaties toe. Voor handelsdoeleinden is ijking (klasse I) verplicht.

Bekijk ons assortiment analytische balansen.

Een analytische weegschaal van Bos Weegschalen

Wij hebben jarenlange ervaring met analytische weegschalen en precisie wegen. We zijn al ruim 45 jaar actief op dit gebied en hebben door de jaren heen een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Bent u op zoek naar een analytische weegschaal waar u nauwkeurig mee kunt wegen tot 0,01 mg? Neem dan contact op met ons. We helpen u graag aan de weegschaal die het beste op uw wensen aansluit.

Bekijk ons assortiment analytische balansen.

We helpen u graag aan de analytische weegschaal die het beste op uw wensen aansluit

Back To Top