Skip to content
✓ 40 jaar ervaring ✓ 24 maanden garantie ✓ Geen transportkosten ✓ GRATIS advies

Palletwagen met weegschaal

Op zoek naar een betrouwbare palletwagen met weegschaal? Dan raden we u aan om eens een kijkje te nemen op onze website. Ons bedrijf is expert op het gebied van alle soorten weegapparatuur. We kunnen aan u een weegschaal leveren die tot op 0,01 mg precies kan wegen, maar ook modelen die om kunnen gaan met een gewicht van duizenden kilo’s. Ook voor palletwagens met weegschaal bent u bij ons aan het juiste adres, ook voor Atex wegende palletwagens. Op onze website ziet u een groot aantal verschillende soorten en afmetingen.

Bekijk onze palletwagens met weegschaal
Palletwagen-met-weegschaal
Palletwagen-met-weegschaal

Verschillende soorten wegende palletwagens

Voor een goede wegende palletwagen hoeft u niet verder te kijken dan de website van Bos Weegschalen. We leveren deze soort weegschaal in verschillende uitvoeringen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gelakte of roestvrijstalen uitvoering, waarbij het weegvermogen tot 2000 kilo gaat. We kunnen een wegende palletwagen voor u ook geijkt leveren. We hebben voor u een pagina klaarstaan waar het hele assortiment op terug te vinden is. Daar ziet u alle details van de verschillende wegende palletwagens. Zo kunt u een goede keuze maken voor een bepaalde wegende palletwagen. En natuurlijk kunt u contact met ons opnemen.

Bekijk onze palletwagens met weegschaal

Bos Weegschalen voor een palletwagen met weegschaal

Bij Bos Weegschalen vindt u 40 jaar ervaring op het gebied van wegende palletwagens. U vindt bij ons niet alleen een zeer ruim assortiment, wij hebben ook de expertise die we in 40 jaar tijd hebben opgebouwd. U krijgt bij ons de beschikking over een professionele klantenservice, die altijd voor u klaarstaat. Ook kunt u bij technische problemen contact met ons opnemen, dan zorgen ervoor wij dat deze problemen worden verholpen.

Bekijk onze palletwagens met weegschaal

Wij helpen u graag aan de palletwagen met weegschaal die het beste op uw wensen aansluit

Back To Top