Ga naar hoofdinhoud
✓ 40 jaar ervaring ✓ 24 maanden garantie ✓ Geen transportkosten ✓ GRATIS advies
Contact | Advies nodig? 085 - 104 7209 Mijn Account

Palletwagen met weegschaal

Bent u op zoek naar een betrouwbare palletwagen met weegschaal? Heeft u regelmatig grote gewichten die gemeten moeten worden en zoekt u nu een bedrijf dat palletwagens met weegschaal aan uw bedrijf kan leveren? Dan raden we u aan om eens een kijkje te nemen op de website van Bos Weegschalen. Ons bedrijf is expert op het gebied van alle mogelijke soorten weegschalen. We kunnen aan u een weegschaal leveren die tot op 0,01 mg precies kan wegen, maar ook weegschalen die om kunnen gaan met een gewicht van wel duizenden kilo’s. Ook voor palletwagens met weegschaal bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze website ziet u een groot aantal verschillende weegschalen in allerhande soorten en maten.

Bekijk onze palletwagens met weegschaal
Palletwagen-met-weegschaal
Palletwagen-met-weegschaal

Verschillende soorten palletwagens met weegschaal

Voor een goede palletwagen met weegschaal hoeft u niet verder te kijken dan de website van Bos Weegschalen. We leveren deze soort weegschaal in meerdere verschillende uitvoeringen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gelakte of roestvrijstalen uitvoering, waarbij het weegvermogen tot 2000 kilo gaat. We kunnen een wegende palletwagen voor u ook geijkt leveren. We hebben voor u een pagina klaarstaan waar het hele assortiment op terug te vinden is. Hier ziet u alle details van de verschillende wegende pompwagens. Zo kunt u een goede keuze maken voor een bepaalde palletwagen met weegschaal. U kunt hier natuurlijk ook altijd contact met ons over opnemen.

Bekijk onze palletwagens met weegschaal

Palletweegschaal bij Bos Weegschalen

Bij Bos Weegschalen vindt u 40 jaar ervaring op het gebied van weegschalen. U vindt bij ons niet alleen een zeer ruim assortiment, wij hebben ook de expertise die we in 40 jaar tijd hebben opgebouwd. U krijgt bij ons de beschikking over een professionele klantenservice, die altijd voor u klaarstaat. Ook kunt u bij technische problemen contact met ons opnemen, dan zorgen ervoor wij dat deze problemen worden verholpen.

Bekijk onze palletwagens met weegschaal

Een greep uit ons assortiment

We helpen u graag aan de weegschaal die het beste op uw wensen aansluit.

Back To Top