skip to Main Content
✓ 40 jaar ervaring ✓ 24 maanden garantie ✓ Geen transportkosten ✓ GRATIS advies
Contact | Advies nodig? 085 - 104 7209 Mijn Account

Winkelweegschalen, weegschaal met prijsberekening of systeem weegschaal in een netwerk nodig?

Bos Weegschalen levert winkelweegschalen voor detaillisten in de foodsector, voor kaas, vis, AGF, slagerijen, brood- en banket, etc. Bos Weegschalen levert de merken Digi, Ohaus en Kern. Alle modellen van de Digi SM-120 serie kunnen naast een kassabon ook een product-etiket produceren en zijn dus ook te gebruiken als etiketteermachine. Daarnaast zijn er de specifieke DP-5000 etiketteermachines van Digi en ten slotte de zelfbediening weegschaal SM-120BS.

Bekijk ons assortiment winkelweegschalen
Winkelweegschaal
winkelweegschaal

Eenvoudig of in een netwerk

Een winkelweegschaal met eenvoudig de prijs berekenen van het gewogen product tot of een compleet afrekensysteem, en eventueel in een netwerk. Eenvoudige prijsrekenweegschalen en robuuste basic kassaweegschalen.

Bekijk ons assortiment winkelweegschalen

Standaard of met opties

Bos Weegschalen levert winkelweegschalen als standaard product, én u kunt de weegschaal van uw keuze uitbreiden met diverse opties en accessoires, zoals een geldlade, scanner of software, etc.

Aanvullende producten

  • Elektronisch prijskaartsysteem (als de prijs in de weegschaal door u is aangepast is ook de prijs op het betreffende prijskaartje in de toonbank aangepast)
  • Klantenkaart systeem (voor klantenbinding en voor u belangrijke informatie wat betreft het bestedingspatroon van uw klanten).
  • Groot informatiescherm aan de klantzijde van de weegschaal
  • etc.

Garantie en levering

Inclusief prima service en 2 jaar garantie
Gratis geprogrammeerd (Digi SM-120 serie)

Bekijk ons assortiment winkelweegschalen
Back To Top