Skip to content
✓ 40 jaar ervaring ✓ 24 maanden garantie ✓ Geen transportkosten ✓ GRATIS advies

Winkelweegschalen met prijsberekening of kassafuncties

Winkelweegschalen voor detaillisten in de foodsector, voor kaas, vis, AGF, slagerijen, brood- en banket, etc. Bos Weegschalen levert de merken Digi en Kern. Een winkelweegschaal van de Digi SM120 serie is geschikt om te wegen en met de klant af te rekenen en kan naast een kassabon ook een product-etiket produceren en is dus ook te gebruiken als etiketteermachine. Daarnaast zijn er de specifieke DP-5000 etiketteermachines van Digi en ten slotte de RM-50 met bonprinter en accu voor de ambulante handel.

Bekijk ons assortiment winkelweegschalen
winkelweegschaal

Eenvoudige winkel weegschaal of in een netwerk

Een winkel weegschaal met eenvoudig de prijs berekenen van het gewogen product of een compleet afrekensysteem, en eventueel in een netwerk. Eenvoudige prijsweegschalen of robuuste basic winkel weegschalen.

Bekijk ons assortiment winkelweegschalen

Winkel weegschaal met kassafuncties, standaard of met een keuze uit de opties

Een winkelweegschaal met dubbele functie: wegen en afrekenen compleet met kassabon of etiket. Als standaard product of naar keuze ook uit te breiden met diverse opties en accessoires, zoals een geldlade, scanner of software voor het automatiseren van uw winkel, etc.

Aanvullende producten

  • Elektronisch prijskaartsysteem (als de prijs in de winkel weegschaal door u is aangepast is ook de prijs op het betreffende prijskaartje in de toonbank aangepast)
  • Klantenkaart systeem (voor klantenbinding en voor u belangrijke informatie wat betreft het bestedingspatroon van uw klanten).
  • Groot informatiescherm aan de klantzijde van de winkelweegschaal

Garantie en levering

  • Inclusief prima service en 2 jaar garantie
  • Gratis geprogrammeerd (Digi SM-120 serie)
Bekijk ons assortiment winkelweegschalen

Wij helpen u graag aan de  winkelweegschaal die het beste op uw wensen aansluit

Ons assortiment bestaat uit 2 soorten, een eenvoudige winkelweegschaal met prijsberekening van het gewogen artikel. Of winkelweegschalen met kassa functies om af te rekenen met uw klant inclusief een kassabon waar alle producten met gewicht en prijs op staan. En ook heel handig efficiënt en tijdbesparend is, dat met een weegschaal kassa meerdere personen door elkaar ieder hun eigen klant kunnen helpen. dan stroomt het beter door in uw winkel.

Back To Top