Ga naar hoofdinhoud
✓ 40 jaar ervaring ✓ 24 maanden garantie ✓ Geen transportkosten ✓ GRATIS advies
Contact | 085 - 104 7209 Mijn Account

Winkelweegschalen, weegschaal met prijsberekening of systeem weegschaal in een netwerk nodig?

Winkelweegschalen voor detaillisten in de foodsector, voor kaas, vis, AGF, slagerijen, brood- en banket, etc. Bos Weegschalen levert de merken Digi en Kern. Alle winkelweegschalen van de Digi SM-120 serie kunnen naast een kassabon ook een product-etiket produceren en zijn dus ook te gebruiken als etiketteermachine. Naast de winkelweegschalen zijn er de specifieke DP-5000 etiketteermachines van Digi en ten slotte de RM-50 met bonprinter en accu voor de ambulante handel.

Bekijk ons assortiment winkelweegschalen
Weegschaal-kassa-digi-sm120ev
winkelweegschaal

Eenvoudig of in een netwerk

Winkelweegschalen met eenvoudig de prijs berekenen van het gewogen product of een compleet afrekensysteem, en eventueel in een netwerk. Eenvoudige prijsweegschalen en robuuste basic kassaweegschalen.

Bekijk ons assortiment winkelweegschalen

Standaard of met opties

Winkelweegschalen als standaard product, én u kunt de weegschaal van uw keuze uitbreiden met diverse opties en accessoires, zoals een geldlade, scanner of software, etc.

Aanvullende producten

  • Elektronisch prijskaartsysteem (als de prijs in de weegschaal door u is aangepast is ook de prijs op het betreffende prijskaartje in de toonbank aangepast)
  • Klantenkaart systeem (voor klantenbinding en voor u belangrijke informatie wat betreft het bestedingspatroon van uw klanten).
  • Groot informatiescherm aan de klantzijde van de weegschaal

Garantie en levering

  • Inclusief prima service en 2 jaar garantie
  • Gratis geprogrammeerd (Digi SM-120 serie)
Bekijk ons assortiment winkelweegschalen
Back To Top