Skip to content
✓ 40 jaar ervaring ✓ 24 maanden garantie ✓ Geen transportkosten ✓ GRATIS advies

Op zoek naar een precisieweegschaal?

Precisieweegschaal of precisie balans voor nauwkeurig wegen. Als het op wegen van producten en stoffen aankomt, dan kunnen zelfs milligrammen meetellen. Om met hoge preciesie het gewicht te bepalen is een precisieweegschaal de ideale oplossing. Hiermee weegt u tot op de kleinst mogelijke gewichten. Voor precisieweegschalen waar u op kunt vertrouwen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben 45 jaar ervaring met alle mogelijke soorten weegschalen. U kunt bij ons terecht voor een sterke kraanweegschaal, maar ook voor een precisieweegschaal waarmee u tot op 0,001 g precies kunt wegen. Onmisbaar in laboratoria, apotheken of andere vergelijkbare plaatsen.

Bekijk ons assortiment precisieweegschalen
Precisiebalans-ohaus-traveler-rond-plateau
Precisieweegschaal

Voordelen precisie weegschalen

Het belangrijkste voordeel van precisie weegschalen is de nauwkeurigheid. In sommige branches is het uitermate belangrijk om met hoge precisie het gewicht vast te stellen. Met een precisiebalans is dit geen enkel probleem. Een precisie balans kan tot drie cijfers achter de komma nauwkeurig zijn.

Een ander voordeel van een precisieweegschaal is de grootte. Precisieweegschalen zijn over het algemeen compact en gemakkelijk te verplaatsen of te vervoeren.

Bekijk ons assortiment precisieweegschalen
precisieweegschaal

Verschillende uitvoeringen

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende modellen voor precisie wegingen. Deze kunnen gebruikt worden in zowel laboratoria als in de industrie. Het zijn veelzijdige balansen die gemaakt zijn van de best mogelijke materialen. Per slot van rekening wilt u er op kunnen rekenen dat uw balansl niet alleen met hoge precisie zijn werk doet, maar dat hij ook lange tijd meegaat. U kunt deze balansen afhankelijk van de toepassing zowel geijkt als ongeijkt gebruiken. We hebben daarbij ook een weegschaal in de aanbieding die specifiek is gericht op werk in apotheken. Neemt u rustig even een kijkje op onze website als u meer wilt weten over onze weegschalen en het gebruik hiervan.

Bekijk ons assortiment precisieweegschalen

Ervaring met precisieweegschalen

Bos Weegschalen is een bedrijf waar u veel ervaring en kennis op het gebied van onder andere precisieweegschalen of balansen vindt. U kunt hierover altijd contact met ons opnemen. We staan voor u klaar met advies en kunnen samen met u bekijken welke model het beste bij uw wensen past. Bij ons krijgt u daarnaast twee jaar garantie op onze precisieweegschalen en kunt u altijd terecht bij onze professionele klantenservice.

Bekijk ons assortiment precisieweegschalen

We helpen u graag aan de balans die het beste op uw wensen aansluit

Back To Top