Ga naar hoofdinhoud
✓ 40 jaar ervaring ✓ 24 maanden garantie ✓ Geen transportkosten ✓ GRATIS advies
Contact | 085 - 104 7209 Mijn Account

Op zoek naar een precisieweegschaal?

Precisieweegschaal of precisiebalans voor nauwkeurig wegen. Als het op wegen van producten en stoffen aankomt, dan kunnen zelfs milligrammen meetellen. Het wegen van hele lichte producten is op een grote weegschaal niet nauwkeurig. Om toch het nauwkeurige gewicht te bepalen is een precisieweegschaal de ideale oplossing. Hiermee weegt u tot op de kleinst mogelijke gewichten. Voor precisieweegschalen waar u op kunt vertrouwen bent u bij Bos Weegschalen aan het juiste adres. Wij hebben al 40 jaar ervaring met alle mogelijke soorten weegschalen. U kunt bij ons terecht voor een sterke kraanweegschaal, maar ook voor een precisieweegschaal waarmee u tot op 0,001 g precies kunt wegen. Een dergelijke weegschaal is bijvoorbeeld onmisbaar in laboratoria, apotheken of andere vergelijkbare plaatsen.

Bekijk ons assortiment precisieweegschalen
Precisiebalans-ohaus-traveler-rond-plateau
Precisieweegschaal

Voordelen precisieweegschalen

Het belangrijkste voordeel van een precisieweegschaal is de nauwkeurigheid. In sommige branches is het uitermate belangrijk om heel nauwkeurig het gewicht te weten. Met een precisiebalans is dit geen enkel probleem. Een precisieweegschaal kan tot drie cijfers achter de komma nauwkeurig zijn.

Een ander voordeel van een precisieweegschaal is de grootte. Precisieweegschalen zijn over het algemeen compact en gemakkelijk te verplaatsen of te vervoeren.

Bekijk ons assortiment precisieweegschalen
precisieweegschaal

Precisieweegschalen in verschillende uitvoeringen

Bij ons heeft u de keuze uit meerdere verschillende weegschalen voor precisiewegingen. Deze weegschalen kunnen gebruikt worden in zowel laboratoria als in de industrie. Het zijn veelzijdige weegschalen die gemaakt zijn van de best mogelijke materialen. Per slot van rekening wilt u er op kunnen rekenen dat uw weegschaal niet alleen nauwkeurig zijn werk doet, maar dat hij ook lange tijd meegaat. U kunt deze weegschalen afhankelijk van de toepassing zowel geijkt als ongeijkt gebruiken. We hebben daarbij ook een weegschaal in de aanbieding die specifiek is gericht op werk in apotheken. Neemt u rustig even een kijkje op onze website als u meer wilt weten over onze weegschalen en het gebruik hiervan.

Bekijk ons assortiment precisieweegschalen

Precisieweegschalen bij Bos Weegschalen

Bos Weegschalen is een bedrijf waar u veel ervaring en kennis op het gebied van weegschalen onder andere van precisie weegschalen of balansen vindt. U kunt hierover altijd contact met ons opnemen. We staan voor u klaar met advies en kunnen samen met u bekijken welke weegschaal het beste bij uw wensen past. Bij ons krijgt u daarnaast twee jaar garantie op onze precisieweegschalen en kunt u altijd terecht bij onze professionele klantenservice.

Bekijk ons assortiment precisieweegschalen

Een greep uit ons assortiment

We helpen u graag aan de precisieweegschaal die het beste op uw wensen aansluit.

Tips voor het gebruik van een precisieweegschaal

Om zo goed mogelijk gebruikt te kunnen maken van een precisieweegschaal is het belangrijk om met een aantal factoren rekening te houden. Er zijn namelijk een aantal factoren die uw precisieweegschaal kunnen beïnvloeden. Houd daarom rekening met:

  • De temperatuur. De precisieweegschaal weegt het nauwkeurigst wanneer de weegschaal op kamertemperatuur wordt gebruikt.
  • Elektromagnetische storingen. Magnetrons, mobiele telefoons en de monitor van uw computer kunnen invloed hebben op uw precisieweegschaal.
  • Beweging van lucht. Wegen met een precisieweegschaal met 0,001g nauwkeurig worden uitgevoerd met een windkap.
  • Waterpas. Alle weegschalen en ook een precisieweegschaal moeten waterpas staan voor een goed resultaat.

Door met deze factoren rekening te houden komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Back To Top