Skip to content
✓ 40 jaar ervaring ✓ 24 maanden garantie ✓ Geen transportkosten ✓ GRATIS advies

Geijkte weegschaal

Wanneer moet een weegschaal geijkt zijn? IJken is voor commercieel of medisch gebruik verplicht volgens de Europese ijkwet. En is bovendien juridisch gewaarborgd met de nodige gegevens op het typeplaatje en verzegeling van het weeginstrument. Een weegschaal voor interne controle hoeft niet geijkt te zijn, maar wordt dan gekalibreerd. Pas als een weegschaal geijkt is, is die geschikt voor handelsdoeleinden, om op basis van het gewicht een prijs te berekenen voor een klant. En daarnaast ook voor de medische sector. Voor deze situaties is ijking vereist en vastgelegd in de wet, een juridisch aspect dus. Een geijkte én gekalibreerde weegschaal zijn beiden nauwkeurig en worden afgesteld en gecontroleerd door gecertificeerde technici met gecertificeerde gewichten.

Bekijk onze geijkte weegschalen

Is uw weegschaal geijkt volgens Europese norm

Wij leveren CE-geijkte weegschalen in de klassen I, II en III volgens Europese normering. Zodat u precies die weegapparaat kunt kiezen die voor uw situatie vereist is en helemaal op uw wensen aansluit. Ons assortiment weegschalen is samengesteld voor gebruik in de sectoren: industrielogistieklaboratorium, detailhandel en medische dienstverlening. Wilt u hier meer over weten kijk dan op onze website, of neem vrijblijvend contact op met onze professionele klantenservice.

Bekijk onze geijkte weegschalen

Kwaliteits geijkte weegschalen

Voor een echte industriële kwaliteitsweegschaal kunt u bij ons terecht. Met 45 jaar ervaring weten wij dan ook als geen ander welke functies u nodig heeft voor uw toepassing. We zorgen ervoor dat u de het weeginstrument krijgt die voor uw situatie en toepassing de juiste is. Voor geijkte industriële of medische weegapparatuur bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw weegschaal volgens de Europese richtlijnen geijkt is. Zodat dat u geen problemen krijgt bij een controle door het Nederlands Meetinstituut (NMi).

Bekijk ons assortiment

De beste geijkte weegschaal

Als u meer wilt weten over ons assortiment, neem dan gewoon even een kijkje op onze website. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om de juiste keuze te maken. U zult hier ook zien dat alle geijkte weegapparaten in ons assortiment scherp zijn geprijsd. U krijgt bij ons twee jaar garantie op krijgt. Bij elke aankoop bent u verzekerd van ondersteuning van onze gratis klantenservice, en zorgen er voor dat eventuele storingen worden opgelost.

Back To Top