Ga naar hoofdinhoud
✓ 40 jaar ervaring ✓ 24 maanden garantie ✓ Geen transportkosten ✓ GRATIS advies
telweegschaal-huren
telweegschaal-huren

Telweegschaal huren?

Huur eenvoudig en snel een telweegschaal voor de inventarisatietelling, plastic munten tellen op een evenement of een van de vele andere toepassingen waar het huren van telweegschalen tijd bespaart.

Een telweegschaal kunt u huren met verschillende capaciteiten en nauwkeurigheden, vanaf 0.01 gram, tot een maximum gewicht van 30kg. U bepaalt het gewicht per eenheid en plaatst dan de totale hoeveelheid op de telweegschaal, het aantal verschijnt direct in beeld, zo bespaard u veel tijd.

Telweegschaal huren bij Bos Weegschalen of het nou is voor het magazijn of voor een periodieke inventarisatie. U ontvangt in alle gevallen een betrouwbaar en gecontroleerd apparaat. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige merken. De voordelen van onze robuuste betrouwbare telweegschalen zijn een nauwkeurig telresultaat dankzij het zeer hoge minimum stuksgewicht tot 0,02 g. En wij verhuren niet alleen tel weegsystemen maar verkopen die ook.

Kenmerken

 • Snel grote hoeveelheden tellen
 • Super nauwkeurig 0,02 g
 • Weegvermogen 6kg, stuksgewicht 0,02g
 • Weegvermogen 30kg, min stuksgewicht 0,1g
 • Erg gemakkelijk te gebruiken
 • Oplaadbare accu voor snoerloos mobiel gebruik
 • Bedrijfszekere telweegschaal
 • Gratis Helpdesk, ook buiten kantooruren!
 • Huren zonder dat u borg hoeft te betalen

Offerte wordt samengesteld op basis van aantal en huurperiode.

Ontdek de voordelen van huren bij Bos.
Vraag online uw offerte aan

Uitvoering

Een telweegschaal huren bij Bos Weegschalen resulteert in een robuust uitgevoerde weegschaal in ABS kunststof en een weegplateau (afm. 300 x 225 mm) van roestvrijstaal. Er zijn 3 LCD-displays met verlichting, dus altijd haarscherp afleesbaar. Het linkse display geeft het gewicht van de producten aan, het middelste display het minimum stuksgewicht, het rechtse display geeft het aantal aan. En als laatste maar niet onbelangrijk de weegschaal is uitgevoerd met een interne oplaadbare accu en een 230V. laadadapter. Goed voor 40 uur snoerloos gebruik., dus altijd flexibel in te zetten zonder de beperking van een stopcontact.

Werking

Zet de weegschaal aan en als het gewicht op “nul”staat plaatst u een bak op de weegschaal en drukt daarna op de “tarra-toets” de weegschaal komt nu weer op “nul “. U bepaald het aantal van het samplegewicht, bijv. 20, 30 of 50 stuks, afhankelijk van het gewicht van de te tellen producten. U legt dat aantal in de bak op de weegschaal, de weegschaal berekend razendsnel het gemiddelde stuksgewicht van de producten in de bak. Nu kunt u de bak volgooien tot het de grens van het weegvermogen (6 of 30 kg) en krijgt u direct het aantal stuks te zien.

Ontdek de voordelen van huren bij Bos Weegschalen

Huur uw telweegschaal bij Bos Weegschalen en profiteer van de vele voordelen.

✓ Eenvoudige bediening

Bij ons kunt u een telweegschaal huren om snel grote hoeveelheden te tellen. Het linkse display geeft het gewicht van de producten aan, het middelste display het minimum stuksgewicht, het rechtse display geeft het aantal aan

✓ Gratis (telefonisch) support

Een telweegschaal huren bij Bos Systemen betekent ook dat u gratis gebruik kunt maken van onze 24-uurs telefonische support. Inclusief een speciaal service nummer voor support buiten kantooruren.

✓ U betaalt geen waarborg

Verder doen wij doen niet moeilijk want u hoeft bij ons geen borg te betalen! hierdoor is een snelle levering mogelijk omdat wij niet hoeven te wachten tot de borgsom op onze bankrekening is bijgeschreven.

✓ Keurig op tijd geleverd en weer opgehaald

Een telweegschaal huren bij Bos Weegschalen betekend ook dat die ruimschoots van te voren word geleverd. En automatisch op de door u aangegeven dag en adres wordt afgehaald.

✓ Al meer dan 40 jaar ervaring

Wij zijn inmiddels 40 jaar getraind in telefonische service en support en daardoor zijn wij zeer goed in staat zijn om u te helpen als er een probleem mocht ontstaan, dit kan tijdens kantoortijden op ons vaste telefoonnummer en daarbuiten op een speciaal servicenummer dat u van ons krijgt.

Als een probleem (door een defect) telefonisch niet kan worden opgelost, dan verzenden wij direct een vervangende telweegschaal.

Offerte aanvragen voor het huren van een telweegschaal voor inventarisatie

Laat hier uw gegevens achter en we maken voor u een offerte op maat.

  Uw gegevens

  Uw naam *

  E-mailadres *

  Adres

  Postcode

  Plaats

  Telefoon *

  Huurperiode

  Startdatum (datum waarop uw evenement start)*

  Einddatum (datum waarop uw evenement eindigt)*

  Aanvullende informatie

  Back To Top